Tekststørrelse

Hold CTRL-tasten nede (cmd på Mac) og trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske teksten.

ta kontakt

776 98 850

Hjalmar Johansens gate 310

Postboks 321, 9254 Tromsø

For salg

Tvillingbukta

Hamna har det meste innen rekkevidde! Tromsøs kanskje flotteste bydel kan tilby nesten alt man kan ønske seg av både landliv og byens muligheter. Flere skoler og barnehager samt en rekke fritidstilbud gjør at barnefamilier har alt de trenger i nærmiljøet – man trenger ikke kjøre barna lange strekninger hver dag frem og tilbake dit de skal. Her på vestkanten av Hamna ligger Solneset skole og barnehage bokstavelig talt et steinkast unna – lettere kan det ikke bli!

Noen minutters kjøretur unna ligger Jekta, med landsdelens største utvalg av butikker og en rekke andre tilbud. I tillegg finner du flere nærbutikker i området. Det er gode bussforbindelser til resten av byen, og et velutbygd nettverk av gang- og sykkelstier. Det går også turløyper over øya, noe som gjør det mulig å komme seg over til Breivika til fots eller på ski eller sykkel. I Hamna får du både i pose og sekk – landlig hverdagsliv med byen rett i nærheten.

Kommende prosjekter

Solneset Syd

På Solneset i Hamna, i området over Solneset skole og barnehage, har Nor-Bygg AS utarbeidet et prosjekt for en ny bydel. Området er meget attraktivt, solrikt og med nærhet til marka og alle nødvendige tilbud for øvrig. Totalt planlegges bydelen utbygd med drøyt 500 boliger – alt fra eneboliger til mindre leiligheter.

Prosjektet på Solneset har vært gjennom flere runder med reguleringsarbeid. Status for prosjektet er at detaljreguleringsplan for Solneset Felt A1, A2 og A3 vil bli innlevert i løpet av 2017, og vi kan være klare til å starte salg i 2017/2018.

Storhaugen

Prosjektet på Storhaugen vil bestå av ca. 40 boenheter i et leilighetsbygg og 3 tomannsboliger. Arkitekt Knut Erik Dahl tegner leilighetene.

Gjennomførte prosjekter

Tidligere prosjekter

Oversikt over boligområder utført av Nor-Bygg AS:

Strandkanten 341 boliger 2004-2012

Nerstranda 20 boliger

Fagereng område C 127 boliger

Fagereng område D 186 boliger

Bjerkakerstranda 181 boliger

Reinen 181 boliger

Terjevika 36 boliger