Tekststørrelse

Hold CTRL-tasten nede (cmd på Mac) og trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske teksten.

ta kontakt

776 98 850

Hjalmar Johansens gate 310

Postboks 321, 9254 Tromsø

Kontakt oss

Nor-Bygg AS


Hjalmar Johansens gate 310


Postboks 321


9254 TromsøTelefon:

77 69 88 50

Faks:

Ansatte

Knut Karlsen


Utleieansvarlig

Telefon

407 67 962

E-post

knut@nor-bygg.no

Ivar Edvin Olsen


Daglig leder

Telefon

414 46 580

E-post

ivar@nor-bygg.no

Vidar Andreassen


Teknisk sjef

Telefon

977 18 640

E-post

vidar@nor-bygg.no

NOR-BYGG AS

Hus og leiligheter for salg og utleie

Nor-Bygg AS er en av Tromsøs største boligutbyggere. Siden starten i 1995 har vi levert mer enn 900 boliger til Tromsøs befolkning. Nor-Bygg har vært en viktig aktør i noen av byens mest spennende utbyggingsprosjekter de siste årene, eksempelvis Fagereng, Bjerkakerstranda, Reinen og Strandkanten.

Med 20 års erfaring, og gjennom samarbeid med utvalgte, velrenommerte arkitekter, konsulenter og entreprenørbedrifter, bidrar vi aktivt til vellykket utbygging av hvert enkelt av våre boligfelt. Vi er også opptatt av å bruke lokale leverandører i så stor grad som mulig.

Vår hovedintensjon er å ivareta kjøpers interesse i byggeprosjektets ulike faser, fra tomteerverv til innflyttingsklar bolig. Målsettingen er å utføre en seriøs og godt planlagt boligfeltutbygging, til beste for fremtidige beboere.

Nor-Bygg AS gir deg trygghet gjennom profesjonell tilrettelegging og oppfølging av kontraktsfestede kvalitets-, fremdrifts- og kostnadsrammer.

Boliger levert av Nor-Bygg AS er gjennomtenkt i alle detaljer og gir således kunden mer tid til å leve livet.

I tillegg til å bygge ut for salg, er Nor-Bygg AS en stor aktør innen utleie av bolig. Vi har totalt 140 boliger for utleie – av ulik størrelse og til ulike priser på Fagereng, Solneset og på Strandkanten. Vi er en profesjonell aktør med stor erfaring fra utleievirksomhet, noe som er en god trygghet for deg som ønsker å leie bolig.

Nor-Strand AS

Gjennom vårt søsterselskap Nor-Strand AS, disponerer vi 80 leiligheter for utleie på Strandkanten og 11 leiligheter i Dorgvegen. Leilighetene er av ulike størrelser og til ulike priser. Felles for alle er at de er nye og med god standard. Vi tror de fleste vil finne en leilighet som er av interesse.
Vi har lang og solid erfaring fra utleiemarkedet i Tromsø, og er en høyst profesjonell utleier.

Real-Hold AS

Vår morselskap Real-Hold AS, disponerer 41 leiligheter for utleie i Blårevsvingen 11 på Fagereng og 7 leiligheter i Dorgvegen, Hamna.  Leilighetene er av ulike størrelser og til ulike priser.

 

Solneset Syd 1 AS

Solneset Syd 1 AS gjennomfører konsernets utbygging i Hamna. Selskapet har ferdigstilt 35 av 44 boenheter i Tvillingbukta (Dorgvegen).

Hamna har det meste innen rekkevidde! Tromsøs kanskje flotteste bydel kan tilby nesten alt man kan ønske seg av både landliv og byens muligheter. Flere skoler og barnehager samt en rekke fritidstilbud gjør at barnefamilier har alt de trenger i nærmiljøet – man trenger ikke kjøre barna lange strekninger hver dag frem og tilbake dit de skal. Her på vestkanten av Hamna ligger Solneset skole og barnehage bokstavelig talt et steinkast unna – lettere kan det ikke bli!

Noen minutters kjøretur unna ligger Jekta, med landsdelens største utvalg av butikker og en rekke andre tilbud. I tillegg finner du flere nærbutikker i området. Det er gode bussforbindelser til resten av byen, og et velutbygd nettverk av gang- og sykkelstier. Det går også turløyper over øya, noe som gjør det mulig å komme seg over til Breivika til fots eller på ski eller sykkel. I Hamna får du både i pose og sekk – landlig hverdagsliv med byen rett i nærheten.

På Solneset i Hamna, i området over Solneset skole og barnehage, har Nor-Bygg AS utarbeidet en reguleringsplan for en ny bydel. Området er meget attraktivt, solrikt og med nærhet til marka og alle nødvendige tilbud for øvrig. Totalt planlegges bydelen utbygd med over 500 boliger – alt fra eneboliger til mindre leiligheter. Av disse skal Solneset Syd 1 AS bygge 127 boliger i feltene A1 – A3 som ligger nederst området.

Detaljreguleringsplan for Solneset Felt A1 og A2 vil bli innlevert i løpet av desember 2017, og vi kan være klare til å starte salg i løpet av 2018.