Tekststørrelse

Hold CTRL-tasten nede (cmd på Mac) og trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske teksten.

ta kontakt

776 98 850

Hjalmar Johansens gate 310

Postboks 321, 9254 Tromsø

Kontakt oss

Nor-Bygg AS


Hjalmar Johansens gate 310


Postboks 321


9254 TromsøTelefon:

77 69 88 50

Faks:

Ansatte

Terje Westby


Utleieansvarlig

Telefon

971 49 928

E-post

terje@nor-bygg.no

Ivar Edvin Olsen


Daglig leder

Telefon

414 46 580

E-post

ivar@nor-bygg.no

Vidar Andreassen


Teknisk sjef

Telefon

977 18 640

E-post

vidar@nor-bygg.no

NOR-BYGG AS

Hus og leiligheter for salg og utleie

Nor-Bygg AS er en av Tromsøs største boligutbyggere. Siden starten i 1995 har vi levert mer enn 900 boliger til Tromsøs befolkning. Nor-Bygg har vært en viktig aktør i noen av byens mest spennende utbyggingsprosjekter de siste årene, eksempelvis Fagereng, Bjerkakerstranda, Reinen og Strandkanten.

Med 20 års erfaring, og gjennom samarbeid med utvalgte, velrenommerte arkitekter, konsulenter og entreprenørbedrifter, bidrar vi aktivt til vellykket utbygging av hvert enkelt av våre boligfelt. Vi er også opptatt av å bruke lokale leverandører i så stor grad som mulig.

Vår hovedintensjon er å ivareta kjøpers interesse i byggeprosjektets ulike faser, fra tomteerverv til innflyttingsklar bolig. Målsettingen er å utføre en seriøs og godt planlagt boligfeltutbygging, til beste for fremtidige beboere.

Nor-Bygg AS gir deg trygghet gjennom profesjonell tilrettelegging og oppfølging av kontraktsfestede kvalitets-, fremdrifts- og kostnadsrammer.

Boliger levert av Nor-Bygg AS er gjennomtenkt i alle detaljer og gir således kunden mer tid til å leve livet.

I tillegg til å bygge ut for salg, er Nor-Bygg AS en stor aktør innen utleie av bolig. Vi har totalt drøye 120 boliger for utleie – av ulik størrelse og til ulike priser på Fagereng og på Strandkanten. Vi er en profesjonell aktør med stor erfaring fra utleievirksomhet, noe som er en god trygghet for deg som ønsker å leie bolig.

Nor-Strand AS

Gjennom vårt søsterselskap Nor-Strand AS, disponerer vi 80 leiligheter for utleie på Strandkanten. Leilighetene er av ulike størrelser og til ulike priser. Felles for alle er at de er nye og med god standard. Vi tror de fleste vil finne en leilighet som er av interesse.
Vi har lang og solid erfaring fra utleiemarkedet i Tromsø, og er en høyst profesjonell utleier.

Real-Hold AS

Vår morselskap Real-Hold AS, disponerer 41 leiligheter for utleie i Blårevsvingen 11 på Fagereng og 7 leiligheter i Dorgvegen, Hamna.  Leilighetene er av ulike størrelser og til ulike priser.